Sunday, 28 August 2011

Juliana Banos Macam Soya

Aritu aku g shopping untuk raya kat Plaza Angsana (shopping untuk kali ke berapa pon tak tau)..dah pusing2 dalam 3 jam dalam tu (beli kasut je kot sampai 3 jam),then masa nak balik ternampak la sorang minah ni..pakai simple je..tengah amek2 gambar kat replika apa ntah kat depan entrance tu..fullamak PUTIH wa cakap lu..jeles sekejap..mak cik aku pon bagi tau.."ni JULIANA BANOS ni"..

aku mula2 macam tak caya je..sebab minah tu pakai spek besar sangat..tak nampak pon mata dia..dah tebiat semula jadi aku,kalau aku tak dapat cam orang tu,aku tenung je dia lelama konon2 fokus r..**jangan amalkan tebiat ini sebab boleh jadi gaduh :p 

putihnya juliana banos ni macam telur rebus pon ada..macam soya pon ada..aku lak Kicap..dia Soya..T_T...konon2 nak tegur tapi malu la..pas dia amek gambar terus dia jalan lelaju g kat parking keta..makcik aku punya tak senonoh dia pegi ikut Juliana Banos kat parking keta tu semata-mata nak tengok artis kita tu naik keta apa..yelah hubby Juliana Banos tu kan ada bisnes kereta..untung tuan punya badan ye tak??





P/S : lenguh kaki sebab shopping lama,lenguh mata sebab tengok Juliana Banos lama2..

1 comment:

  1. wah...ruginyer xamek gambar..dia memang cntik ! :D

    ReplyDelete