Wednesday, 11 April 2012

Chatting Dengan Robot Yang Sewel



Aku sibuk2 usha blog fatin liyana terjumpa la satu entry pasal Cleverbot ni..Memang kelakar..macam nak gaduh pon ada..aku pon try lah Cleverbot.com ..gelak sorang2 aku..Cleverbot ni robot tapi dia boleh response apa yang kita tanya..tapi angin biol dia datang..tanya lain jawab lain

tengah penat2 baca CRG aku pon lepak la dulu dengan Cleverbot ni..kalau dia depan mata macam nak tunjal2 je..

robot merapu...

 
memang nak cari gadoh betol...

berani dia cakap aku b**i ....



P/S : layan benda ni sebab nak release tension tapi makin tension pulak..haha :p

1 comment:

  1. komputer punmtau mencarut... adeih...

    kehkehkeh

    ReplyDelete