Sunday, 8 April 2012

Mirror..Miror..On..The..Wall






Aku memang suka cerita2 fairy tale ni..jangan tak percaya sampai sekarang umo dah hampir suku abad pon still suka tengok cerita barbie..kalau ada keluar kat tv (biasanya tv3) memang jangan harap nak amik remote tv dari aku..memang nak kena jentik jauh2

Mirror..Mirror ni dia adaptasi dari cerita Snow White..dah nama adaptasi mesti la ada beza sikit jalan cerita dia kan..tapi aku paling terpegun tengok heroin dia..tak tau nama dia..sumpah memang cantik!..sampai aku tanya member aku..ni versi manusia ke kartun punya..sebab masa mula2 kelua scene muka pompuan tu aku ingat dalam kartun punya..macam patung
 
7 ketul si kenit yang kelakar..

 
hero yang sikit tua..cuba la ni Aaron Aziz..awww