Thursday, 19 April 2012

Sebualn Lebih Selepas Awak Pergi..

"Allah Selamatkan Kamu..Allah Selamatkan Kamu..Allah Selamatkan YI...Allah Selamatkan Kamu.."


SELAMAT HARI LAHIR AWAK..SEMOGA PANJANG UMO N MURAH REZEKI SELALU..BAHAGIA DENGAN EHEM2


Awak hari ni birthday awak tau.. 19/4..saya ingat birthday awak sebab birthday awak dekat2 dengan adik saya.. 16/4.. tadi saya tengah leka buat preparation untuk presentation nanti..tengah leka2 tu handphone saya ada reminder..reminder untuk birthday awak..

bukan saya tak ingat langsung birthday awak tapi saya ni pelupa tahap gaban tau..birthday kawan baik saya tak kan tak ingat kan..kadang2 tiga hari sebelum birthday awak saya da ingat tapi bila tiba hari yang betul..saya leh lupa pulak..

Lepas saya tengok reminder awak tu..cepat2 saya cari nama awak dalam HP saya sebab saya nak jadi orang pertama yang wish..budak2 kan..hehe.. tapi kan wak..bila saya nak tekan dail je baru saya teringat something...
AWAK DAH TAKDE..

lagi tiga hari genap 2 bulan awak pergi..macam mana saya boleh terlupa..macam mana saya boleh terpikir nak call awak..saya macam rasa yang awak still ada..Bila birthday awak suka menyakat awak..panggil awak  pakcik gemok..pakcik debab..pastu korek rahsia awak..apa yang GF awak bagi hadiah..yang selalu awak balas "Sebok la awak ni..jangan busybody sangat" 


awak jarang sangat nak share..kedekut..kedes..hehe..tapi saya tak amik hati pon..privacy awak kan

lepas ni birthday awal tak boleh la wish macam selalu..nyanyi lagu Allah Selamatkan Kamu..tak boleh nak wish panjang umo..murah rezeki..tapi saya akan wish dengan sedekah Al-Fatihah..saya harap dengan sedekah saya boleh bantu awak kat sana..semoga awak bahagia kat sana..jumpa mak awak :)


Ya Allah..keringkan lah air mata aku demi kesejahteraan kawan aku kat sana
P/S : Teringat awak yang beriye2 nak belikan novel untuk saya sebab saya gila baca novel..tapi saya taknak sebab tak nak susahkan awak..

0 mengomel:

Post a Comment